Hyva voegt Kooiker Zwolle toe aan dealernetwerk

Kooiker Carrosserie heeft per 1 maart 2016 het dealerschap verworven voor de producten van Hyva Nederland. Kooiker gaat het gehele Hyva producten gamma voeren voor met name de regio Drenthe en Overijssel. Hetgeen betekent dat U voor alle HYVA producten: HMF & Kennis Kranen, portaalarm- en haakarmsystemen, cilinders & wetkits bij Kooiker carrosserie in Zwolle terecht kan voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en reparatie.

“Na een groot aantal succesvol verlopen projecten met tevreden klanten en kwalitatief hoogwaardige opbouw op vrachtauto’s als resultaat, was de aanstelling als dealer voor Hyva onontkoombaar“ aldus Menno Jurjens, Rayon manager van Hyva Nederland. “Met de aanstelling van Kooiker als dealer krijgt deze ook de beschikking over service apparatuur en interne opleidingen om onze gezamenlijke klant nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn”. De officiële start van de samenwerking zal plaatsvinden op de beurs: Transport Compleet in Hardenberg.

Naast de carrosserie afdeling beschikt Kooiker over een bedrijfswagenspuiterij waar nieuwe of gebruikte bedrijfswagens inclusief de Hyva opbouw in de door U gewenste huisstijl gespoten kan worden. De opbouw kan desgewenst zelfs geschoopeerd worden. Door deze extra galvanische bescherming zal zelfs bij beschadiging van de verflaag geen roestvorming optreden wat de levensduur ten goede komt. Bovendien alles op maat en onder een dak. Dus niet naar andere locaties voor schade herstel of montage van een opbouw. Een locatie: Een aanspreekpunt. Dat spaart tijd en kosten met een gegarandeerde kwaliteit. Kooiker biedt u hiermee een compleet dienstenpakket en is graag uw totaal partner. Kooiker is werkzaam voor regionale, landelijke en internationale klanten.

Met de toetreding van Kooiker bedrijfswagenspuiterij & carrosserie in Overijssel, de toetreding van Vlarotech als dealer in Noord Holland en de opening van een eigen Hyva vestiging in Bergschenhoek in 2015 is het netwerk en hiermee de landelijke dekking zodanig uitgebreid dat de klanten nog beter geholpen kunnen worden. In al deze vestigingen kan men terecht voor zowel verkoop, montage als onderhoud en reparatie.

Voor meer info zie: www.hyva.nl